Joves i diversitat

Busquem persones amb catàla o castellà natiu que vulguin donar classes una hora a la setmana a joves estrangers nouvinguts. Disposem de material educatiu i, si és necessari, recolzament professional per planificar les classes o orientar en el que sigui necessari. Les classes es fan d'octubre a juny, els dilluns dins la franja horària de 15h a 18h.
Tarragona
Dilluns, 07/10/2019 fins Dilluns, 29/06/2020

Cerquen persones amb nivell de català o castellà natiu motivades per ensenyar la seva llengua una hora a la setmana.

L'Espai FEPA Tgn és un espai on s'organitzen activitats per donar resposta a necessitats dels i les joves extutelats/des de la província de Tarragona. Una de les activitats que es duen a terme és l'Aula de Reforç, on s'imparteixen classes de català i castella individuals a joves estrangers nouvinguts.

Per tal de fer possible aquesta Aula, calen persones de qualsevol edat amb nivell de català o castellà natiu que estiguin motivades per ensenyar la seva llengua una hora a la setmana. Es disposa de material educatiu i, si és necessari, suport professional per planificar les classes o orientar en el que sigui necessari. Les classes es fan d'octubre a juny, els dilluns dins la franja horària de 15h a 18h.

Data: 

Dilluns 07 oct

Hora: 

15:00

Organitzador: 
Espai FEPA Tgn
Correu electrònic de l'organitzador: 
espaijovetgn@gmail.com