Just 1 Beat, projecte juvenil i musical

Cartell Just 1 Beat
Vilafranca del Penedès
Divendres, 10/07/2015 fins Dijous, 30/07/2015

L'Ajuntament de Vilafranca del Penedès organitza la primera edició del cicle Just1Beat, un conjunt d'activitats al voltant del món de la cultura urbana i el hip hop.

Aquest projecte s'emmarca dins el Programa d'Intervenció Socioeducativa per adolescents i joves en el marc de la Llei de Barris de L'Espirall, el qual té per objectius fomentar l'apoderament juvenil del barri, visibilitzar les potencialitats positives de la gent jove i treballar per mantenir un llegat social al barri.

El projecte Just 1Beat es desenvolupa a partir de 5 accions:

TALK 1 X-perience i Flow 1 Show: el divendres, 10 de juliol, a la tarda, a les 17,30h al Local municipal del barri (Pl. Doctor Bonet, s/n), es realitzarà la xerrada Talk 1 X-perience a càrrec del músic i actor Juan Manuel Montilla “El Langui”, cantant del grup de rap La Excepción i guanyador de 2 Goyas el 2008 (millor actor revelació i millor cançó). Tot i que l'activitat és gratuïta, les persones interessades en assistir-hi s'hauran d'inscriure prèviament a www.siaj.net, ja que l'aforament de l'espai és limitat.

A continuació, es farà una activitat oberta a tothom (Flow 1 Show), en què es podrà gaudir d'una exhibició de beatbox a càrrec de Claver & Xinfulao, del Penedès. També es comptarà amb el col·lectiu de rap La Llama, procedents del barri barceloní del Raval.

Dance 1 Show i Flow 1 Rythm: s'adreça als adolescents i joves de barri, municipi i comarca i inclou dos tallers gratuïts: un de rimes de rap i un de ball hip hop. El taller de rimes de rap anirà a càrrec de Juli Zurita, un jove rapero barceloní amb experiència contrastada com a formador i cantant; mentre que el taller de ball hip hop anirà a càrrec de l'associació cultural L'Hurbart de L'Hospitalet de Llobregat. Les inscripcions per als tallers s'han de fer a través de www.siaj.net.

Flashmob Dance 1 Show: Un cop acabats els tallers, el dijous 30 de juliol a la tarda, a partir de les 19,30h a la plaça Doctor Bonet, els joves oferiran els seus aprenentatges de rap i ball amb una Flashmob Dance 1 Show, una activitat oberta a tothom.

Make 1 Hymn: finalment, amb el desig de donar l'oportunitat als adolescents i joves creadors, s'ha creat el concurs Make 1 Hymn amb el que es pretén animar els i les joves a escriure les seves lletres de rap i a crear l'Himne del Barri i l'Himne Juvenil. L'objectiu del concurs és donar un impuls al moviment “hip hopero” del barri i el municipi, alhora que generar una oportunitat per descobrir nous talents. Les bases del concurs, els beats musicals, més informació i les inscripcions es podran descarregar a www.siaj.net, a partir del 17 de juliol.

Data: 

Divendres 10 jul

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Servei d'Informació i Assessorament per a Joves (SIAJ) de Vilafranca del Penedès
Correu electrònic de l'organitzador: 
siaj@vilafranca.org