La final de la 24è edició del concurs musical Dotgna

 Font:
Tarragona
Dilluns, 22/09/2014

6 bandes de les comarques tarragonines es disputaran en directe el primer premi de la 24a edició del Concurs Musical DOTGNA

L’edició 2014 del concurs musical, dins de les festes de Santa Tecla d’enguany, està convocada per la Conselleria de Cultura, Patrimoni i Festes de l’Ajuntament de Tarragona i gestionada per la Associació de Músics de Tarragona (aMt).

El 22 de setembre gaudirem de la final de la 24aedició del concurs musical D.O. Tarragona (24DOTGNA) a l’escenari de la Capsa de Música a partir de les 20:00h.

El concurs musical que dóna noves oportunitats i promoció als artistes i grups de la ciutat de Tarragona i la seva demarcació, i que estan dedicats a la creació musical en qualsevol estil i corrent creativa.

Les bandes i els artistes tarragonins finalistes al concurs degà de Catalunya en l’àmbit musical actual i que el jurat professional reunit en comissió artística va escollir, són:

  • OSCÁRBOLES
  • OSLO
  • THE KRAV MAGA
  • GÖTTEMBERG
  • IVORY
  • SIFÓRA KEMFAI ELFÖLL

Cal dir que les sis formacionsfinalistes es oferiran des de la cançó d’autor amb dosis d’humor, al rock, al pop rock indie, al pop d’autor, al blues rock i la fusió.

Totes les propostes arriben a la final en rigorós directe i a l’escenari de la Capsa de Música -l’autèntic camp de proves per als músics-, presentant al jurat i al públic assistent les seves creacions sonores, ja que amés del vot de cadascú dels membres de la comissió artística, també es tindrà en compte el vot popular, que es podrà realitzar el mateix dia del concert.

Com és habitual, els finalistes estaran acompanyats per una formació musical rellevant de casa nostra, en aquest cas els reusencs KANDI i ELS KE SÓN i que presenten les seves cançons i composicions del seu nou treball discogràfic, una banda amb una qualitat contrastada.

Els premis i les aportacions econòmiques estan valorades en més de 6.000€. El guanyador del 24DOTGNA, rebrà un premi de 1.500€ i un val de 300€ per adquirir equipament musical a qualsevol de les tendes del partner tecnològic del concurs, Rock & Clàssics de Catalunya, una actuació promocional a la Fira de Música al carrer de Vila-Seca FIM, una actuació a un esdeveniment de la Denominació D’Origen Tarragona i una actuació professional remunerada al XVI Festival aMt Tabacalera, totes elles al 2015.

Els cinc finalistes restants, participaran a la Programació EstableDOTGNA 2015 realitzant actuacions musicals remunerades a la Capsa de Música.

Data: 

Dilluns 22 set

Hora: 

20:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@musicstgn.com
Organitzador: 
CONCURS MUSICAL DOTGNA