La Trobada d’entitats de foment de la llengua catalana celebra la segona edició

 Font:
Barcelona
Dimecres, 22/07/2015

La II Trobada d’entitats de foment de la llengua catalana tindrà lloc el dimecres 22 de juliol, a les 19 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat.

La II Trobada d’entitats de foment de la llengua catalana, que té per objectiu reconèixer el compromís del món associatiu amb el foment de la llengua catalana, tindrà lloc el dimecres 22 de juliol, a les 19 hores, a l’Auditori del Palau de la Generalitat. L’acte serà presidit pel conseller de Cultura, Ferran Mascarell, i hi participarà també la directora general de Política Lingüística, Ester Franquesa. A la trobada hi intervindran diverses entitats representatives de tots els territoris de parla catalana: Franja d’Aragó, Andorra, Catalunya Nord, l’Alguer, les Illes Balears, el País Valencià i Catalunya”, i també l’actor Òscar Intente.

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa des de l’any 2002 el Cens d’entitats de foment de la llengua catalana, que agrupa fundacions i associacions que duen a terme activitats per fomentar la llengua catalana dins el seu àmbit d’actuació. L’any 2014 es va fer la I Trobada d’entitats, que va servir perquè poguessin compartir experiències.

Les persones que hi vulguin assistir s’hi han d’inscriure prèviament.

Data: 

Dimecres 22 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura
Correu electrònic de l'organitzador: 
dgpl.cultura@gencat.cat