L'Altre Festival Internacional d'Arts Escèniques i Salut Mental

El festival inclou activitats de dansa, teatre música i altres.
Barcelona
Divendres, 25/06/2021 fins Diumenge, 27/06/2021

El Festival consta de més de 30 espectacles que volen convidar a la reflexió i trencar prejudicis sobre la salut mental.

Nova edició del festival internacional 'L'altre', que es desenvoluparà del 25 al 27 de juny, amb més d'una trentena d'espectacles, i que se celebrarà a l'espai Fabra i Coats, al districte de Sant Andreu de Barcelona. L'objectiu és a través de l'art i l'expressió creativa, tocant, entre altres, disciplines com el teatre, la música, el show o la dansa, superar idees preconcebudes sobre la salut mental, amb la intenció de superar barreres a partir de plantejaments inclusius.

Molts dels grups que actuen són de Barcelona però també n'hi ha de l'entorn més proper, com Vilafranca del Penedès, Mataró o Sant Feliu de Llobregat, i de més llunyans com Múrcia, Madrid o Bogotà.

La inauguració tindrà lloc el divendres a les 20 h i comptarà amb una profusa programació dissabte i diumenge, començant a les 10 h del matí i arribant en l'última jornada, amb la cloenda a les 19 h amb un espectacle desenvolupat en col·laboració amb el Festival Grec de Barcelona i l'Espai de Creació de la Fabra i Coats.

Podeu trobar més informació sobre el seu programa en aquest link.

Data: 

Divendres 25 juny

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Fundació Congrés Català de Salut Mental (FCCSM)
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fccsm.net