L'aprenenta: espai per jugar, experimentar i aprendre sobre intel·ligència artificial

Espai "L'aprenenta" de l'exposició "IA: Intel·ligència Artificial" del CCCB
Barcelona
Dimarts, 17/10/2023 fins Diumenge, 17/03/2024

Juga, experimenta i explora la intel·ligència artificial a L'aprenenta, l'espai analògic pensat per a totes les edats del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB).

L'aprenenta és una proposta del col·lectiu Estampa per descobrir sense pantalles i a través de l'experimentació i el joc com s'articula la intel·ligència artificial (IA). L'espai està format per quatre jocs i un enigma que ens conviden a pensar com i de qui aprèn la IA. A través de les dinàmiques de l'espai, podrem reflexionar sobre què ens agradaria que fes la IA i què no o sobre si la visió de la IA s'escau amb la realitat o està esbiaixada.

L'espai també compta amb una petita biblioteca per a infants i adults on consultar llibres il·lustrats i un plafó amb notícies d'actualitat sobre aquesta tecnologia cada cop més present en la nostra vida quotidiana.

Podeu visitar l'aprenenta de dimarts a diumenge de les 11 h a les 19.30 h fins al 17 de març del 2024. L'entrada és lliure i no cal inscripció prèvia. També podeu participar en els tallers gratuïts sense inscripció prèvia que es fan a l'espai els dissabtes i diumenges a les 12 i a les 17 h.

Data: 

Dimarts 17 oct

Hora: 

11:00

Organitzador: 
CCCB i Col·lectiu Estampa
Correu electrònic de l'organitzador: 
estampa@tallerestampa.com