Les inVISIBLES, 2a Jornada de sensellarisme femení. Reproducció en continu

Cartell promocional de la jornada. Font: Centre d'Acollida Assís
Dijous, 24/11/2022
(En línia)

El 24 de novembre tindrà lloc 'inVISIBLES, la 2a jornada de sensellarisme femení' al Palau Macaya de Barcelona, amb l'aforament presencial complet, però amb possibilitat de seguiment per mitjà de reproducció en continu.

La '2a Jornada de Sensellarisme Femení inVISIBLES' estarà oberta amb retransmissió en continu en català, castellà i anglès .

Es compartiran experiències sobre sensellarisme femení, tot buscant possibilitats de futur.

Hi participaran: Meritxell Benedí, Presidenta de l’Institut Català de les Dones, Mariona Homs, Directora General de Serveis Socials de la Generalitat de Catalunya i Sonia Fuertes, Comissionada d'Acció Social de l'Ajuntament de Barcelona.

Les ponents seran: Sonia Panadero, Professora del Departament de Personalitat, Avaluació i Psicologia Clínica de la Universitat Complutense de Madrid, Saija Turunen, Responsable d’investigació de Y-Foundation de Finlàndia, Dalma Fabian, Policy Officer de FEANTSA, Elena Sala, Responsable del programa Dones Amb Llar d’ASSÍS i del CRI La Violeta, Carmen Belchí, Presidenta de AIRES Asociación i Charo Sillero, Responsable de gènere a Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona i Directora del CRI La Llavor.

Data: 

Dijous 24 nov

Hora: 

09:15

Organitzador: 
ASSÍS Centre d'Acollida
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@assis.cat