Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància

Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància
Dilluns, 02/09/2019

Es tracta d’una proposta formativa que aposta per al desenvolupament d’habilitats que es fonamenten en la inclusió i la no-discriminació des de les primeres edats.

L'Associació La Xixa Teatre, entitat orientada cap a la investigació, el desenvolupament i la multiplicació de les eines teatrals i d'educació popular com a mitjà de transformació social, organitza per al proper mes de setembre la formació que porta per títol 'Mètode BODI: Els cossos i la no-discriminació des de primera infància'. Tindrà lloc del 2 al 6, de 16.00 a 20.00 hores a la ciutat de Barcelona. Les inscripcions són obertes i s’han de fer a través d’aquest formulari. El termini finalitza el 27 d’agost.

Es tracta d’una proposta formativa que aposta per al desenvolupament d’habilitats que es fonamenten en la inclusió i la no-discriminació des de les primeres edats. La formació gira al voltant de la diversitat cultural, el gènere, el cos i la sexualitat. Se centra, principalment, en la interacció de les possibles discriminacions que es donen des de primera infància i pretén oferir eines i estratègies per a abordar qüestions sensibles en relació amb el cos, la salut i la sexualitat dels nostres nens i nenes.

Data: 

Dilluns 02 set

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
laxixa@laxixateatre.org
Organitzador: 
Associació La Xixa Teatre