Passaport fEstiu de Fundesplai, gimcana i concert per cloure el curs i celebrar l'arribada de l'estiu

Passaport fEstiu, la festa de Fundesplai representa el tret de sortida de la campanya d'activitats d'estiu.
Dissabte, 08/05/2021
(En línia)

Aquest dissabte 8 de maig, Fundesplai celebra una gimcana virtual que desembocarà en un concert final interpretat pel grup The Penguins.

Fundesplai es readapta a les circumstàncies limitades per les restriccions establertes pel Procicat i la Covid-19 i transforma la seva habitual festa d'estiu en una gimcana virtual, anomenada Passaport fEstiu, que se celebrarà durant tot el dia, aquest 8 de maig, i que tindrà el seu colofó final a les 18 hores, amb un concert en streaming del grup d'animació The Penguins.

La gimcana constarà de cinc proves, totes inspirades en els cinc objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU i que són: 'persones, prosperitat, planeta, pau i partenariat'. Superar les primeres quatre permetrà aconseguir el passaport, que al seu torn donarà accés a la cinquena i a poder gaudir del concert.

Aquesta festa serveix per tancar el curs dels esplais i les escoles i a la vegada donar el tret de sortida a la campanya d'estiu que enguany porta per lema: 'Fem possible un món millor'.

Data: 

Dissabte 08 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundesplai.org