Periodisme i comunicació davant dels conflictes propers

Curs
Barcelona
Dilluns, 23/05/2016 fins Dijous, 16/06/2016

Curs gratuït sobre els desafiaments per a la transformació social i la construcció de la Pau en matèria de comunicació i periodisme.

Tindran lloc 3 seminaris sobre gènere, relacions Nord-Sud i justícia global i empobriment i exclusió social, i finalitzarà amb una taula rodona final amb el professorat dels 3 tallers, els periodistes Joana Garcia Grenzner, Iolanda Parra i Jordi de Miguel i l'entrega dels Premis de Periodisme per la Pau i la Transformació Social que atorga el Moviment per la Pau.

Taller 1: 23 i 26 de maig. Les dones als mitjans: invisibles o estereotipades. Propostes per a fer informació amb perspectiva de gènere, classe i ètnia. Impartit pels Joana Garcia Grenzner.

Taller 2: 30 de maig i juny 2. Relacions Nord- Sud i justicia global. Transformant les lògiques mediaàtiques que perpetúen les Desigualtats. Impartit per Iolanda Parra.

Taller 3: 6 i 9 de juny. Desigualtats i tractament del conflicte social. Cobertura informativa dels processos d’empobriment i exclusió social. De l’enfocament polaritzador al foment de la convivencia. Impartit per Jordi de Miguel.

Taula rodona: Juny 16. “Periodisme i comunicació davant els conflictes socials” amb els ponents del seminaris. Entrega de Premis per a la Pau i la Transformació Social.

Informació sobre la inscripció: cat.sensibilitzacio1@mpdl.org

Data: 

Dilluns 23 Maig

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
cat.sensibilitzacio1@mpdl.org
Organitzador: 
Moviment per la pau