‘Perspectiva i perspectives+18: L’atenció al jovent extutelat avui’

‘Perspectiva i perspectives+18: L’atenció al jovent extutelat avui’
Barcelona
Dimarts, 18/09/2018

FEPA posa en marxa el cicle d’activitats per parlar del jovent extutelat des de diferents perspectives.

El proper 18 de setembre es posarà en marxa el cicle d’activitats per parlar del jovent extutelat des de diferents perspectives que organitza la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA). Ho farà amb la sessió titulada ‘Perspectiva i perspectives+18: L’atenció al jovent extutelat avui’ i tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona (Pg. de Sant Joan, 108) de 9.30 a 13.00 hores.

En aquesta primera jornada es comptarà amb la intervenció de Mark. E. Courtney, de la Universitat de Chicago, expert que realitzarà la ponència titulada ‘Estudis longitudinals d’avaluació d’impacte i incidència política associada als resultats obtinguts: l’experiència dels Estats Units’. També tindrà lloc una ponència des del Regne Unit a partir de l’Independent Care Review, que parlaran entorn el procés que estan seguint per definir i treballar sobre les polítiques i programes d’emancipació per al jovent extutelat a Escòcia.

Finalment, des de l’equip de FEPA es realitzarà la ponència ‘Propostes des de FEPA: l’orientació dels programes i serveis d’emancipació per al jovent extutelat a Catalunya’, en què es parlarà del procés de treball intern de reflexió a l’organització en relació a l’orientació de diversos programes (habitatge, laboral, econòmic, etc.) considerant els perfils de joves actuals i les necessitats d’entorn en què es troben.

Inscripcions

Data: 

Dimarts 18 set

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits