Plenària per preparar la FESC2017: La FESC2017 necessita més mans!

Taller a la FESC 2016. Imatge amb llicència CC BY-NC-SA 2.0. Font: Flickr de la XES
Barcelona
Dimarts, 28/02/2017

La comissió d'organització de la Fira d'Economia Solidària de Catalunya ja ha començat a treballar en la seva sisena edició. Fan una crida perquè s'hi sumin més persones.

Fa unes setmanes, aquesta comissió es va trobar per primera vegada per tal de compartir sensacions, nous reptes i també per donar la benvinguda a les persones i entitats que han decidit sumar-se al grup de treball. El nombre de persones implicades encara no és suficient, però, i tornen a fer una crida a la participació en aquesta comissió.

Per això, animen a persones i entitats a sumar-se a la comissió organitzadora i participar a la propera plenària, que tindrà lloc al local del Grup ECOS (C/ Bailèn, 5 baixos, Barcelona), dimarts 28 de febrer a les 18.00 hores.

La Fira d'Economia Solidària de Catalunya és un esdeveniment multitudinari, amb una complexitat d'organització que inclou la inscripció i seguiment de gairebé 200 expositores; la gestió de persones voluntàries; el disseny i muntatge de l'espai físic; l'elaboració del programa i el contacte amb tots i totes les ponents; la comunicació del missatge a través del web, l'InfoXES, la premsa o les xarxes socials; les dinàmiques d'intercooperació i un llarg etcètera. És una tasca enriquidora però també exigent. És per això que necessiten les mans de totes les entitats associades: "Sense la col·laboració de totes, la fira no seria possible".

Data: 

Dimarts 28 febr

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Xarxa d'Economia Solidària
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@xes.cat