Postgrau en gestió de cooperatives i empreses d’economia social

Logotip de Tecnocampus, centre adscrit a la Universitat Pompeu Fabra. Font: Tecnocampus
Mataró
Dimarts, 14/03/2017 fins Dijous, 30/11/2017

La Universitat Pompeu Fabra engega un curs presencial i subvencionat per saber elaborar projectes empresarials sostenibles i innovadors.

El 14 de març comencen les classes del postgrau en gestió de cooperatives i empreses d’economia social, un títol propi de la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i subvencionat per la Generalitat.

Les classes, que acabaran el 30 de novembre, són presencials i s’adrecen a persones amb titulació universitària de la branca de Ciències Jurídiques i Socials o amb experiència professional en el sector de les cooperatives o de les empreses d’economia social.

El curs vol proporcionar a l’alumnat competències per crear, desenvolupar, gestionar, investigar i liderar cooperatives i empreses d’economia social.

El postgrau ofereix la possibilitat de fer pràctiques en organitzacions de l’economia social. També es podrà fer un projecte final enfocat en casos reals d’organitzacions del sector.

El postgrau té 20 places i per inscriure’s-hi cal emplenar un formulari i enviar al correu electrònic formaciopermanent@tecnocampus.cat el currículum, una fotocòpia del DNI i una còpia del títol universitari.

El curs tindrà lloc al Tecnocampus, centre universitari adscrit a la UPF.

Més informació:

  • Data: Del 14 de març al 30 de novembre.
  • Hora: Dimarts i dijous de 17.30h a 20h i dimecres de 17.30h a 19h.
  • Lloc: Tecnocampus, centre universitaris adscrits a la UPF.
  • Organitza: Escola Superior de Ciències Socials i de l’Empresa, la Càtedra d’Economia Social del Tecnocampus i Aracoop.
  • Preu: Subvencionat.
  • Contacte: 93 702 19 59.
Data: 

Dimarts 14 març

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Tecnocampus
Correu electrònic de l'organitzador: 
-