Present i futur dels drets humans

Logotip de la Universitat de Lleida. Font: Universitat de Lleida
Lleida
Divendres, 17/02/2017

La Universitat de Lleida convida Paul Craig, professor de Dret de la Universitat d’Oxford, per protagonitzar un congrés adreçat a l’alumnat universitari.

El 17 de febrer, el professor de Dret de la Universitat d’Oxford, Paul Craig, visitarà la Universitat de Lleida per oferir una conferència sobre els drets humans en la tradició anglosaxona.

Aquesta conferència forma part del Programa Impuls, que inclou una sèrie de xerrades que tindran lloc a la Facultat d’Economia, Dret i Turisme de la Universitat de Lleida.

El congrés començarà amb una introducció a la sala de juntes de la Facultat, i continuarà amb un discurs de Juan Pemán, professor de la Universitat de Lleida i de la Universitat de Zaragoza.

Després de la xerrada de Craig, el professor de la Universitat Complutense de Madrid, Lorenzo Martín, parlarà de les principals contribucions d’Europa en l’àmbit dels drets humans.

Finalment, Luís Martín, de la Universitat de Cantàbria, tractarà els reptes que afronta el sector humanitari a l’Estat espanyol.

El congrés s’emmarca en el projecte d’investigació “El nou desenvolupant de la salut pública a Espanya i els sistema de drets fonamentals”, impulsat pel Ministeri d’Economia i Competitivitat.

Les conferències s’adrecen a la comunitat universitària.

Més informació:

  • Data: 17 de febrer.
  • Hora: Des de les 9h.
  • Lloc: Sala de juntes de la Facultat d’Economia, Dret i Turisme de la Universitat de Lleida.
  • Accés: Adreçat al col·lectiu universitari.
Data: 

Divendres 17 febr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Facultat d’Economia, Dret i Turisme de la Universitat de Lleida
Correu electrònic de l'organitzador: 
deganat@fde.udl.cat