Presentació de l'eina SinergiaCRM a Barcelona

Presentació de l'eina SinergiaCRM a Barcelona
Barcelona
Divendres, 31/03/2017

Mitjançant aquesta presentació coneixereu les possibilitats que us ofereix SinergiaCRM. Aquesta presentació s'emmarca dins el cicle de presentació de diferents eines per les associacions.

Torre Jussana i el Consell d'associacions de Barcelona, han organitzat una presentació de l'eina SinergiaCRM, per aquest divendres 31 de març. La presentació començarà a les 10,00h matí i acabarà a la 13.00h migdia. La presentació es farà a l'edifici de Torre Jussana i per assistir, cal omplir el següent formulari.

SinergiaCRM és una eina per gestionar les relacions que la vostra entitat té. Des de relacions amb persones com altres organitzacions, com poden ser proveïdors, clients o altres associacions. Mitjançant SinergiaCRM, les entitats podran tenir una cobertura de les seves necessitats. A part de totes aquestes característiques, SinergiaCRM és accessible des del núvol tecnològic.

Aquesta eina està desenvolupada per l'Associació SinergiaTIC. Aquesta entitat sense ànim de lucre, té per missió afavorir el desenvolupament col·laboratiu d'eines tecnològiques adaptades a les necessitats del Tercer Sector.

Data: 

Divendres 31 març

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
associacions@cab.cat
Organitzador: 
Consell d'associacions de Barcelona