Primera Diada d'Adifolk a Perpinyà

Logotip de la trobada
Perpinyà
Divendres, 28/07/2017 fins Dissabte, 29/07/2017

Tindrà lloc els dies 28 i 29 de juliol com a fruit de la idea que var sorgir l'any passat a l'Aplec Internacional, organitzar per l'entitat a la ciutat francesa.

L'ajuntament de la capital del Rosselló i de la Catalunya Nord i Adifolk van acordar celebrar anualment a Perpinyà, l'últim cap de setmana de juliol, la Diada d'Adifolk a Perpinyà (DAP).

L'Aplec Internacional d'Adifolk ha omplert de cultura popular diferents ciutats europees durant un cap de setmana al llarg de 30 anys i ara s'espera poder gaudir també de nombroses edicions de la nova trobada.

La DAP tindrà un caràcter més festiu que l'Aplec, donant un major protagonisme de les cercaviles i de les bandes musicals. La inauguració de la diada anirà a càrrec de la banda de l'Aldea, a Tarragona.

Entre els actes de la mostra hi ha la primera Ciutat Gitanera, que aplegarà 400 dansaires de ball de gitanes de 14 pobles del Vallès, i la Trobada Gegantera de Perpinyà. Els gegants i les gegantes de les diferents colles desfilaran en la cercavila de dissabte.

Pots descarregar l'avantrograma al web de l'esdeveniment.

Data: 

Divendres 28 jul

Hora: 

21:00

Organitzador: 
Adifolk