Programa Breakers: Formació en fabricació digital per a joves en situació de vulnerabilitat

Programa Breakers: Formació en fabricació digital per a joves en situació de vulnerabilitat
Castelldefels
Dijous, 09/03/2017 fins Dijous, 18/05/2017

El programa "Breakers: fabrícate un nuevo mundo" ofereix dos cursos a Fab Labs de Castelldefels i Barcelona, que començaran el 9 de març. S'adrecen a joves amb interès en la tecnologia i la cultura maker.

La cultura maker arriba a joves en situació de vulnerabilitat de la mà de Breakers: fabrícate un nuevo mundo, programa impulsat per la Fundació Orange i on col·labora la Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits (FEPA). Es tracta d'un programa formatiu adreçat a joves en risc d'exclusió social, que tracta d'estimular tant l'aprenentatge d'habilitats tècniques de disseny, impressió 3D, prototipatge electrònic o fabricació digital, amb altres competències transversals com el treball en equip, la comunicació, la motivació, l'aprenentatge basat en la prova-error, etc.

A més d'oferir l'oportunitat de conèixer i formar-se gratuïtament en un sector nou, allunyat de la realitat formativa de molts joves, els cursos també volen contribuir a l'aprenentatge d'hàbits prelaborals, capacitats personals i competències d'ocupabilitat que podran generalitzar a altres formacions i contextos.

A l'espai Tinkerers de Castelldefels el curs es desenvoluparà del 9 de març al 18 de maig, els dijous de 16.00 a 20.00 hores. A l'espai Soko Tech de Barcelona el curs també començarà el 9 de març i, en aques cas, abarà el 27 d'abril. Es farà els dimarts i dijous de 16.00 a 19.00 hores.

Per poder participar-hi cal tenir entre 16 i 23 anys, interès en la informàtica, la tecnologia o el disseny i, sobretot, moltes ganes de participar en un projecte d'aquestes característiques.

Trobaràs més informació i el formulari d'inscripció en aquest enllaç.

Data: 

Dijous 09 març

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Federació d'Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, Fundació Orange
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@fepa18.org