Recollida de Joguines a la UdG

Recollida de Joguines a la UdG
Dimarts, 01/12/2015 fins Divendres, 18/12/2015

L'Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG col·labora amb la campanya de Creu Roja Joventut per recollir joguines noves i no bèl·liques i sensibilitzar sobre el seu consum o compra responsable.

Amb el lema "Hi ha moltes joguines. Tria la teva forma d'ajudar", Creu Roja Joventut ha impulsat una campanya per, d'una banda, reflexionar sobre el consum responsable de les joguines i, d'altra, aconseguir que cap infant es quedi sense joguina.

Creu Roja Joventut impulsa aquesta campanya des de fa 20 anys amb l'objectiu de recollir joguines per a tots els nens i nenes que per motius socioeconòmics no tenen possibilitat d'estrenar cap joguina aquest Nadal. Alhora, vol contribuir a la reflexió sobre les joguines amb què juguen els infants i els valors que amaguen. Per aquest motiu, les joguines que siguin donades han de ser no bèl·liques, a més de noves.

A la Universitat de Girona s'han instal·lat tres punts de recollida de l'1 al 18 de desembre:

  • Facultat de Medicina (Emili Grahit, 77)
  • Facultat d'Educació i Psicologia (Plaça Sant Domènec, 9)
  • Biblioteca de Montilivi (C. Maria Aurèlia Capmany, 67)

Les joguines han de ser noves i no bèl·liques perquè tots els infants tenen dret a estrenar una joguina. Es prioritzen joguines educatives, que potenciïn la imaginació i creativitat dels infants, que siguin cooperatives i no sexistes.

Amb aquesta campanya, Creu Roja Joventut espera donar cobertura a més de 30.000 infants de tot Catalunya amb el suport de més de 1.500 voluntaris, 14 dels quals són estudiants voluntaris de la UdG. Al web La Joguina Educativa hi ha més informació sobre la campanya.

Data: 

Dimarts 01 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Oficina de Cooperació per al Desenvolupament de la UdG