Revitalització de llengües indígenes i minoritzades

Revitalització de llengües indígenes i minoritzades.
Dimecres, 19/04/2017 fins Divendres, 21/04/2017

Barcelona acollirà del 19 al 21 d'abril de 2017 el primer Congrés Internacional dedicat a les llengües indígenes i menys utilitzades.

L'objectiu del Congrés és reunir personal del món de l'educació, activistes, líders indígenes, personal del món de la investigació i estudiants, ja siguin parlants o aprenents de llengües minoritzades per analitzar i abordar la situació d'aquestes.

El congrés pretén que les persones participants estableixin un diàleg global i, al mateix temps, que serveixi de fòrum per intercanviar idees, experiències i recerca en revitalització de llengües des d’una perspectiva interdisciplinària. És a dir, té per finalitat intercanviar idees i experiències més enllà dels murs de l’acadèmia i trobar un espai en la comunitat mundial on les persones participants tinguin l’oportunitat de compartir les seves múltiples maneres de ser, veure, conèixer i aprendre.

D'altra banda, les entitats organitzadores conviden a qui ho vulgui a presentar propostes de panells, comunicacions individuals, taules rodones, tallers interactius, pòsters i mostres de tecnologia didàctica. Les propostes han d’indicar clarament a quin dels temes centrals del Congrés s’adscriuen i el termini restarà obert fins el 30 de juliol de 2016.

Ja podeu consultar el programa del Congrés

L'espai on tindrà lloc el Congrés està per concretar.

Data: 

Dimecres 19 abr

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades (GELA) de la Universitat de Barcelona, el Departament de Filologia i Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de Vic -Universitat Central de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
-