Scout Week de Taizé

 Font:
Taizé
Diumenge, 21/07/2019 fins Diumenge, 28/07/2019

L'International Catholic Conference of Scouting (Des de l'ICCS) organitza l'Scout Week de Taizé, una trobada d'escoltes i guies d'Europa i el Mediterrani per viure una experiència espitirual escolta en comunitat.

La trobada s'adreça a joves escoltes d'entre 15 i 29 anys amb interès en aprofundir en la seva espiritualitat i viure una experiència única en comunitat amb escoltes i guies de diferents països.

Se celebra a Taizé (França) del 21 al 28 de juliol, en el sí d'una comunitat monàstica cristiana que compta aproximadament amb un centenar de membres de tradicions cristianes diverses d'arreu del món.

A l'Scout Week hi participen cada any una seixantena d'escoltes de Portugal, Espanya, Itàlia, França, els Països Baixos, Bèlgica, Alemanya, Àustria, Irlanda, República Txeca, Eslovènia, Eslovàquia, Lituània, Letònia, Hongria, Romania, el Líban, Israel, Jordània i Egipte.

El cost, que inclou allotjament en pensió completa, és de 70€ (no inclou el viatge fins a Taizé).

Trobareu més informació en aquest enllaç del web de l'ICCS.

Podeu resoldre els vostres dubtes amb el Servei Internacional de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya escrivint a serveiinternacional@escoltesiguies.cat.
Data: 

Diumenge 21 jul

Hora: 

00:00

Organitzador: 
International Catholic Conference of Scouting (ICCS)
Correu electrònic de l'organitzador: 
cics-iccs@cics.org