Sessió informativa sobre les subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils

Cartell de la sessió informativa per a entitats juvenils sobre l'arranjament i adequació de locals. Formació organitzada pel CRAJ.
Barcelona
Dimecres, 05/09/2018

Sessió informativa en motiu de la convocatòria de Subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats juvenils de Barcelona.

El CRAJ ens convida a assistir a la sessió informativa en motiu de la convocatòria de Subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’ús de les entitats inscrites en el cens d’entitats juvenils situats a la ciutat de Barcelona per l’any 2018, que convoca el Departament de Joventut de l’àrea de drets Socials Regidoria d’Infància, Joventut i Gent Gran de l’Ajuntament de Barcelona.

La sessió serà el dimecres 5 de setembre a les 18.30h a l’Espai Jove La Fontana (Carrer Gran de Gràcia 190-192/ M: L3- Fontana i FGC), a càrrec de la tècnica del Departament de Joventut de l’Ajuntament de Barcelona, i Marina Rahola, tècnica de subvencions del CRAJ.

La convocatòria està destinada a entitats inscrites en el Cens d’entitats juvenils de la Direcció General de Joventut. Podeu conèixer més informació a través del següent enllaç: Convocatòria per a reformar locals juvenils.

La formació és gratuïta i podeu inscriure-us a través del següent enllaç:

Inscripció a sessió informativa sobre les subvencions per l’arranjament i adequació de locals d’entitats juvenils

Si necessiteu servei d’interpretació de signes i/o lectoescriptura cal que ho feu constar al formulari. Més informació i inscripcions a crajbcn.cat, craj@crajbcn.cat, o bé al telèfon 93 265 52 17.

Data: 

Dimecres 05 set

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@crajbcn.cat
Organitzador: 
Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona CRAJ)