Sessions informatives sobre l’EVS

Cartell de les xerrades. Font: Fundació Catalunya Voluntària
Barcelona
Dimecres, 19/10/2016 fins Divendres, 30/12/2016

La Fundació Catalunya Voluntària organitza xerrades dins del marc Erasmus+ per informar sobre les oportunitats que ofereix aquest programa europeu.

La Fundació Catalunya Voluntària ha publicat les noves dates de les sessions informatives sobre el Servei de Voluntariat Europeu (EVS), Formacions i Intercanvis Juvenils. L’objectiu de les xerrades és informar a la joventut sobre les oportunitats que ofereix el programa Erasmus+ i per aquest motiu han organitzat cada dimecres a les 17h sessions gratuïtes al carrer Albareda.

Les sessions informatives duraran fins al 30 de desembre, a excepció del dia 12 d’octubre, que cau en festiu. Tanmateix, des de la fundació volen convidar tothom al IV Festival de Curtmetratges que organitzen des de la mateixa entitat per donar l’oportunitat a exparticipants de compartir la seva experiència amb el públic.

Una data especial serà el 27 d’octubre, quan testimonis reals explicaran la seva experiència de voluntariat, intercanvi i/o formacions i es podran fer preguntes per resoldre dubtes. També s’aprofitarà per informar que al novembre se celebraran les sessions formatives de Currículum i Carta de Motivació per trobar el projecte EVS adequat.

Data: 

Dimecres 19 oct

Hora: 

17:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@catalunyavoluntaria.cat
Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària