Shopp Out a Girona

Cartell de la 9a edició del Shopp Out de Girona - Font: Fundació Ramon Noguera
Girona
Dijous, 04/05/2017 fins Diumenge, 07/05/2017

Es tracta d'un street market on hi participaran més d'una quarantena de marques de moda i el 5% de les vendes es destinarà a projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

El Shopp Out s’instal·larà per novena vegada al polígon Mas Xirgu de Girona amb l'objectiu de divulgar i donar suport a la Fundació Ramon Noguera, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual.

En aquesta edició de primavera, es podrà gaudir de descomptes de fins el 70% d’una quarantena de marques de moda i, el 5% de les vendes que es facin durant els quatre dies, es destinaran a impulsar projectes socials de la Fundació Ramon Noguera.

La principal novetat d’aquesta edició és que els treballadors de la Fundació de l’àmbit de l’hostaleria i l’alimentació gestionaran el bar que hi ha la plaça central del Shopp Out i els guanys aniran destinats als programes socials de l'entitat. Aquests treballadors són persones amb discapacitat que, durant l’any, estan en processos de formació i treballen en projectes d’inserció laboral.

A banda de les marques habituals que estan presents al Shopp Out, aquesta edició compta amb dues noves incorporacions: la marca juvenil de roba i complements Kaotiko i la marca de roba de dona Messcalino.

A més, el recinte oferirà una oferta gastronòmica variada en food trucks i dues zones de restauració: el bar central San Miguel, on se servirà cervesa i altres begudes i es podrà degustar productes ecològics Aliments d’Onyar, i el Taller Degustació lafundació, amb servei de cafeteria. També s’han programat activitats lúdiques paral·leles que tindran lloc dins el mateix recinte com per exemple, diferents actuacions teatrals infantils.

Finalment aquesta nova edició també tornarà a tenir la seva vessant musical amb un cicle de concerts en directe amb les actuacions de: Acorde a ti, Double Chick, Buena Onda i Madamme Mustash.

Data: 

Dijous 04 Maig

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Ramon Noguera