Taller de gestió de conflictes: Parlem del què és difícil

L’objectiu de la formació és conèixer els trets bàsics de l’empresa cooperativa per poder contextualitzar de forma adequada en la missió d’assessorament, prescripció o gestió empresarial. Font: Unsplash.
Dijous, 10/09/2020
(En línia)

El 10 de setembre, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius organitza el curs en línia.

El proper dijous 10 de setembre a les 10:00 h, la Xarxa d’Ateneus Cooperatius organitza el taller de gestió de conflictes: Parlem del què és difícil.

L’objectiu de la formació és conèixer els trets bàsics de l’empresa cooperativa per poder contextualitzar de forma adequada en la missió d’assessorament, prescripció o gestió empresarial, així com explorar els elements que són específics de la gestió de l’empresa cooperativa en l’àmbit econòmic, laboral, fiscal, societari i organitzacional.

El curs també pretén que s’adquireixin les eines i coneixements necessaris per poder oferir un servei d’assessorament de qualitat, a més d’actualitzar, ampliar i aprofundir en el model d'empresa social i cooperativa amb una mirada pràctica i operativa per a fomentar la creació, la transformació o el creixement d'empreses d'economia social i cooperativa.

El taller va adreçat a professionals i personal tècnic de la Xarxa d’Ateneus Cooperatius, personal tècnic assessor, persones emprenedores i sòcies de cooperatives. També es dirigeix a associacions i altres entitats i/o empreses que puguin optar per la transformació a cooperativa.

El curs abordarà el conflicte, responent preguntes com ‘Què és’ i les creences entorn el conflicte. També identificarà les senyals del conflicte, quins tipus es manifesten a les cooperatives i les eines i habilitats per a la seva gestió.

Per assistir a la formació, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 10 set

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
informacio@aracoop.coop
Organitzador: 
Xarxa d’Ateneus Cooperatius