Taller online: Recuperem hàbits de vida saludable

Xerrada online: Què fem amb els excessos de Nadal? Recuperem hàbits de vida saludable. Font: Unsplash.
Dimarts, 19/01/2021
(En línia)

El taller s’emmarca en un seguit d’activitats realitzades per l’AECC Catalunya Contra el Càncer al gener per fomentar bones pràctiques per fer una vida més saludable.

L’AECC Catalunya Contra el Càncer del Punt Comarcal Garraf i Alt Penedès organitza el dimarts 19 de gener un taller en línia per explicar les estratègies més útils per fer canvis positius en l’estil de vida i recuperar hàbits saludables. Aprofitant la fi de Nadal, l'entitat ajudarà a les persones assistents a començar el nou any deixant enrere els menjars de les festes i descobrint exercicis físics i dietes allunyades dels excessos.

L’esdeveniment compta amb la participació de la responsable de prevenció i promoció de la salut de l’AECC, Ainhoa Marín; la nutricionista i dietista de l’AECC, Olga Muñoz; i la fisioterapeuta de l’AECC, Herminia Garcia. Les ponents donaran les claus per a fer una vida més sana, sobretot per a aquelles persones que pateixen càncer.

Segons l'AECC, uns 55.000 nous casos de càncer es podrien evitar cada any si s'adoptessin hàbits saludables. Per aquest motiu, el taller de l'AECC Catalunya contra el Càncer també vol promoure i conscienciar sobre la importància de dur a terme bones pràctiques en relació amb el cos i la ment.

Per formalitzar la inscripció gratuïta, les persones interessades en el taller hauran de trucar al 93 200 20 99, escriure a espaiactiu@aecc.es o fer-ho a través de la seva pàgina web.

Data: 

Dimarts 19 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
AECC Catalunya contra el Càncer del Punt Comarcal Garraf - Alt Penedès
Correu electrònic de l'organitzador: 
espaiactiu@aecc.es