TAST Social a Tarragona

TAST Social a Tarragona
Tarragona
Dimarts, 02/06/2015 fins Dissabte, 06/06/2015

La primera setmana de juny el voluntariat social entra en escena a Tarragona.

Després de l’èxit de la Trobada d’Associacions Socials del Tarragonès (TAST Social) de l’any passat, arriba la segona edició de l'esdeveniment organitzat per la FCVS. El voluntariat entrarà en escena a Tarragona amb tot un programa d’esdeveniments que recull des d’una fira fins a punts informatius sobre voluntariat o ponències.

El TAST Social està adreçat a tots els públics i compta amb un acte principal el 2 de juny quan les entitats es trobaran a la Rambla Nova (tram Balcó del Mediterrani) amb l’objectiu de donar a conèixer la seva tasca, però sobretot, de fer reflexionar als ciutadans sobre el paper clau de les entitats socials i el valor de tota la feina que cada dia tiren endavant centenars de voluntaris. Una programació que també comptarà amb l’entrega de premis del 6è Concurs de Relats Curts del Voluntariat, per part de la FCVS.

Es tracta d’un projecte que lidera la FCVS amb el recolzament de totes les entitats participants: Ass. La Muralla, Fund. Onada, Fund. Santa Teresa, Fund. La Tutela, Ass. La Muntanyeta, Ass. Afat, Fed. Mestral Cocemfe, Càritas diocesana de Tarragona, Fund. Catalunya la Pedrera, Ass. AFANOC, Ass. Creu Roja i Fund. Tarragona 2017.

Data: 

Dimarts 02 juny

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
tarragona@voluntaris.cat
Organitzador: 
FCVS