Tècniques artístiques i disseny de recursos plàstics i manipulatius

Logotip CEESC
Barcelona
Dimarts, 14/02/2017 fins Dimarts, 14/03/2017

Quins recursos o materials són els més adients per a cada col·lectiu de treball a l'Educació Social?

Sovint ens trobem amb gran quantitat d’informació de recursos i tècniques (tutorials, metodologies pràctiques, bibliografies) però ens manquen professionals formadors que treguin partit a tot aquest cúmul d’informacions i recursos al nostre abast: que ens puguin transmetre com aplicar les diferents metodologies, com entendre o com abordar les diferents dificultats sorgides a l’hora de treballar amb determinades tècniques, quin recurs o materials són els més adients per a cada col·lectiu de treball a la Educació Social, com adaptar la dinàmica o el funcionament del taller als “tempos” dels usuaris i generar interès per l’activitat i processos de creativitat.

A càrrec de: Jose Coomonte Willen, educador social col núm. 9692 i il·lustrador. Professor de l’àmbit de Plàstica i Psicopedagogia d’expressió a l’Institut Formació Pere Tarrés. Formador de tècniques artístiques, 8 anys d’experiència laboral com a educador social (infància-adolescència en risc social i salut mental)

Certificat: les persones participants en aquest curs rebran una vegada finalitzi l’activitat un certificat d’assistència. Per tenir dret a aquest certificat cal haver assistit, com a mínim, al 80% de l'activitat formativa.

Data: 

Dimarts 14 febr

Hora: 

16:00

Correu electrònic Organitzador: 
formacio@ceesc.cat
Organitzador: 
Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC)