Torna la Diverfesta!

L'objectiu de la Diverfesta és dinamitzar infants i famílies d’un barri mancat d’activitats lúdiques per fomentar la cohesió social i l’esperit cívic. Font: Fundació Salut Alta.
Badalona
Dissabte, 18/05/2019

El 18 de maig, la Fundació Salut Alta organitza la festa a Badalona.

El proper dissabte 18 de maig a partir de les 10h, la Fundació Salut Alta celebra la Diverfesta.

L'objectiu de la Diverfesta és dinamitzar infants i famílies d’un barri mancat d’activitats lúdiques per fomentar la cohesió social i l’esperit cívic.

La fundació aproparà tot tipus d'activitats, jocs i tallers per fomentar la cohesió social a una zona mancada de propostes similars. L’edició d’enguany, ha escollit com a fil conductor la recreació d’elements essencials d’una festa major.

La jornada matinal comptarà amb diferents espais on desenvolupar activitats per a tota la família. L’espai social dinamitzarà un taller de cuina i maquillatge, l’espai jove organitzarà una activitat de creació de xapes i jocs de consola, l’espai del veïnat, un taller per a les famílies i l’espai infantil dinamitzarà activitats per a infants de totes les edats, a més de comptar amb jocs cedits per l’Òmnium Cultural.

Com a novetat d’aquest any, s’iniciarà la festa practicant esports al Parc del Gran Sol, amb una sorpresa per a tots els participants. També es realitzarà el joc ‘coneix el teu barri’, que donarà a conèixer l’abans i el després del barri de La Salut Alta.

La proposta s’ha dut a terme perquè, juntament amb el concurs de cartells dinamitzat, tothom es senti partícip de la preparació, fent que el sentiment de la festa es respiri per tota la fundació.

La Diverfesta també comptarà amb les actuacions del grup de ball del Casal Cívic de Llefià i del Casal Cívic Salut Alta i el grup Sweet Bollywood de la ciutat. A més, a l’escenari també hi haurà actuacions d’alguns infants dels projectes de la fundació.

Data: 

Dissabte 18 Maig

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@fundaciolasalutalta.org
Organitzador: 
Fundació Salut Alta