‘Tots som únics’, concert per l’Asperger

‘Tots som únics’, concert per l’Asperger
Terrassa
Dissabte, 17/02/2018

L’esdeveniment vol servir per fer difusió, informar i trencar els estereotips i prejudicis que hi ha sobre les persones amb aquest trastorn.

El proper dissabte 17 de febrer, per commemorar el Dia Internacional de la Síndrome d’Asperger, tindrà lloc a Terrassa un concert de difusió i conscienciació sobre l’autisme, en concret sobre la Síndrome d’Asperger. L’acte, amb entrada lliure i gratuïta, està organitzat per l’Església Unida de Terrassa amb la col·laboració de Fundació Friends i altres entitats, i comptarà amb testimonis en primera persona que parlaran sobre aquest trastorn.

Des de la Fundació Friends es considera que iniciatives com aquesta són essencials per fer difusió, informar i trencar els estereotips i prejudicis que hi ha sobre les persones amb aquest trastorn. El concert s’iniciarà a les 19.00 hores i hi haurà actuacions musicals dels grups Another Way, Gemma Pueyo , Coral INS Torre del Palau, Max Tyler & The Hot Saddles Band, i The Gourmets, i lectura de poemes a càrrec de Yolanda Gelices i Gabriel M. Pérez.

Més informació

Data: 

Dissabte 17 febr

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Església Unida de Terrassa
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@fundaciofriends.org