Turisme responsable: propostes per impulsar la transició ecològica

Turisme responsable: propostes per impulsar la transició ecològica. Font: Associació Aethnic.
Barcelona
Dijous, 06/10/2022

Jornada per parlar, debatre i analitzar les potencialitats del turisme com a catalitzador de la regeneració territorial després de la pandèmia.

L’Associació Aethnic és una entitat sense ànim de lucre que des del 2006 promou i desenvolupa projectes de Turisme Responsable i Sostenible (TRS) amb l’objectiu de generar respostes innovadores als reptes locals i globals del sector. Des de llavors, Aethnic defensa un canvi de paradigma en el model turístic convencional, tot comprometent-lo amb les cultures i les identitats locals, el respecte pel medi ambient, la perspectiva de gènere, l’accessibilitat universal, els drets humans i la justícia global.

Per aquesta raó, han organitzat la Jornada 'Turisme responsable: propostes per impulsar la transició ecològica', que es celebrarà el proper dijous 6 d’octubre de 9h a 14h a l’Espai Josep Bota de la Fabra i Coats. L’objectiu de la sessió és generar un espai de diàleg i reflexió juntament amb acadèmics, sector públic, sector privat i societat civil per analitzar i debatre l’impacte que té l’activitat turística vers els reptes col·lectius del territori.

Així mateix, la Jornada acollirà el llançament oficial de 'La Xarxa d’Aethnic', la qual compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya i de l’Ajuntament de Barcelona. A aquest acte es presentaran diverses propostes per avançar cap a un model turístic resilient que treballi envers el compliment dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) i que impulsi canvis transformadors en el model turístic convencional. Cal inscripció prèvia per poder assistir.

Data: 

Dijous 06 oct

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Aethnic
Correu electrònic de l'organitzador: 
hola@aethnic.org