Vè Congrés estatal d’Economia Feminista

 Font:
Vic
Dijous, 02/07/2015 fins Dissabte, 04/07/2015

La UVic acollirà els dies 2, 3 i 4 de juliol taules rodones, conferències i debats sobre alternatives feministes de gestió i relació enfront de "l'economia ortodoxa i el fonamentalisme de mercat".

El Va edició del Congrés, que se celebra enguany a la Universitat de Vic, està organitzada com en ocasions anteriors en tres blocs: 1) comunicacions, 2) formació i 3) acció i debat polític. Des de tres perspectives, l'objectiu és abordar els temes de rellevància per a l'economia feminista i el sorgiment d'iniciatives des dels moviments socials en què la cura i la vida se situen al centre i proposen alternatives de gestió i relació en front de l'economia tradicional i el mercat.

El programa complet del V Congrés Estatal d'Economia Feminista és ja disponible i s'hi tractaran temes com l'impacte de la crisi en el mercat laboral des d'una perspectiva de gènere, la dona musulmana com a emprenedora, la cura informat com a sosteniment del sistema, entre mols d'altres. Comptarà amb personatges com Silvia Federici, Sílvia Bordas, l'Eix de Gènere i Diversitat de Barcelona en Comú o representació de l'Institut Català de les Dones, entre d'altres.

Per a les persones que no puguin assistir-hi, canal.uvic.cat retransmetrà les sessions per streaming.

Data: 

Dijous 02 jul

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
economia.feminista@uvic.cat
Organitzador: 
Grup de Recerca en Societats, Polítiques i Comunitats Inclusives (SoPCI) i Grup de Recerca Emprèn