V Congrés per a l'erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris

Fragment del cartell principal del congrés, en el qual es representen unes mans ajudant a un cor, símbol de l'àmbit sanitari. Font: Hèlia Dones
Barcelona
Dilluns, 29/11/2021 fins Dijous, 02/12/2021
(En línia)

Hèlia Dones organitza, del 29 de novembre al 2 de desembre, el cinquè congrés per reivindicar i defensar l’erradicació de les violències masclistes en els àmbits socials i de la salut.

La violència masclista existeix a tots els àmbits de la societat: és per això que des d'Hèlia Dones fa cinc anys que organitzen el 'Congrés per a l'erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris', en el qual es presentaran espais de debat on es parlarà de les desigualtats i opressions que afecten les dones en els àmbits socials i de la salut. A més, s'incorpora la diversitat funcional com a eix transversal. El congrés se celebrarà els propers dies 29 i 30 de novembre, i 1 i 2 de desembre, de 17.30 h a 20.30 h.

Enguany aposten per un format híbrid entre la presencialitat, a l'Auditori del Campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra, i els actes 'en línia'. Participaran més de vint expertes de diferents sectors (sanitari, acadèmic, associatiu) per compartir les seves experiències i coneixements, que també treballen en diferents àmbits d'actuació: a nivell internacional i al territori. És obligatori omplir aquest formulari per tal de participar, ja que les places són limitades.

Data: 

Dilluns 29 nov

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Hèlia Dones
Correu electrònic de l'organitzador: 
helia@heliadones.org