VI Trobada d'Energies Comunitàries

Edició anterior de la Trobada d'Energies Comunitàries
Barcelona
Dijous, 21/03/2019 fins Dissabte, 30/03/2019

Aquesta sisena edició de la Trobada d'Energies Comunitàries se centrarà en el paper dels equipaments de proximitat com a motor de l'acció comunitària.

La VI Trobada d'Energies Comunitàries es realitzarà als barris barcelonins que conformen la Franja Besòs de Sant Andreu, del 21 al 30 de març. Diferents equipaments del territori acolliran les més de 15 activitats que inclou el programa de la trobada.

Aquesta iniciativa busca que les energies comunitàries del territori es connectin, es visibilitzin i generin coneixement. En aquesta edició el tema central serà el paper dels equipaments de proximitat com a motor de l'acció comunitària, des de l'educació i la cultura, contra l'exclusió i per la cohesió social de la societat diversa.

S'hi treballarà des dels eixos del debat públic i metodològic sobre temàtiques d'interès per a les entitats, projectes i professionals comunitàries, l'administració i el territori. Expliquen que la metodologia és la coproducció per generar coneixement, les xarxes per reconèixer i sumar projectes i xarxes comunitàries a la ciutat i activitats per proporcionar espais de trobada i visibilització.

La trobada està oberta a tota la ciutadania, organitzada i no organitzada, així com a professionals, entitats i serveis públics interessats a conèixer la vida comunitària de Barcelona i a formar-ne part. La inscripció és gratuïta i en el moment de fer-la cal triar les activitats en què es participarà.

A les xarxes socials es podrà seguir l'actualitat de la trobada amb l'etiqueta #EnergiesFranjaBesòs.

Energies Comunitàries és un projecte impulsat per Acció Comunitària de l'Ajuntament de Barcelona que pretén enfortir els projectes comunitaris de la ciutat i generar-ne de nous, afavorir la seva articulació i promocionar el valor de la seva tasca per al bé comú.

Data: 

Dijous 21 març

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Energies Comunitàries