VII Fira d'Entitats de Voluntariat Internacional

L’objectiu és donar a conèixer les possibilitats que les entitats ofereixen per a fer un voluntariat internacional responsable. Font: Unsplash.
Barcelona
Dissabte, 25/01/2020

El 25 de gener, Lafede.cat organitza l’acte a l’Espai Jove La Fontana, Barcelona.

El proper dissabte 25 de gener a partir de les 11.00 h, Lafede.cat - Organitzacions per a la Justícia Global organitza la VII Fira d'Entitats de Voluntariat Internacional Fes una volta i #TornaCanviada.

L’objectiu de la fira és donar a conèixer les possibilitats que les entitats ofereixen per a fer un voluntariat internacional responsable.

La jornada acollirà la xerrada ‘Viatges solidaris a Instagram? Com comunicar el món de manera responsable’, impartida per la periodista Sònia Calvó.

A banda de la xerrada, es podran trobar 12 propostes de l’Associació Catalana per la Pau, Brigades Internacionals de Pau de Catalunya, Enginyeria Sense Fronteres, FISC, Fundación Privada Comparte, Fundació Proide, InterRed Catalunya, Nutrició sense fronteres, SED Catalunya, Servei Civil Internacional, SETEM Catalunya i VOLS.

A la fira es podran trobar projectes a més de 30 països diferents com Argentina, Bolívia, Brasil, Cambotja, Colòmbia, Cuba, El Salvador, Equador, Espanya, Filipines, Guatemala, Guinea Konakry, Haití, Hondures, Índia, Madagascar, Marroc, Mèxic, Moçambic, Nepal, Nicaragua, Palestina, Paraguai, Perú, República de Gàmbia, República Democràtica del Congo, República Dominicana, Ruanda, Tanzània, Uganda i Xile.

Data: 

Dissabte 25 gen

Hora: 

11:00

Correu electrònic Organitzador: 
informacio@lafede.cat
Organitzador: 
Lafede.cat-Organitzacions per a la Justícia Global