VIII Gala Premis Fem Pinya

 Font:
Barcelona
Dissabte, 10/11/2018

Aquests premis s’emmarquen en el Dia Nacional Persones amb Malalties Neuromusculars, que se celebra el 15 novembre, i volen incentivar la participació dels socis i sòcies de l’entitat, per tal de potenciar el seu sentiment de pertinença i compromís social.

L'objectiu dels Premis Fem Pinya és promoure i incentivar la participació dels socis i sòcies de l’entitat, així com potenciar el seu sentiment de pertinença i compromís social amb la missió d’Asem Catalunya (Associació Catalana Persones amb Malalties Neuromusculars).

Els Premis “Fem Pinya” són un reconeixement públic a les millors actuacions dels socis i sòcies, els familiars i els i les professionals respecte al col·lectiu de persones i familiars amb malalties neuromusculars.

Aquest reconeixement és fruit d’un procés participatiu en el qual els socis d’Asem Catalunya han nominat a aquelles persones i/o entitats que al seu entendre son mereixedors d’aquests premis, per la seva aptitud i predisposició a “fer pinya”.

Bé és cert que de totes las nominacions, hi ha un jurat que després d’un procés deliberatiu, ordena i decideix finalment quins seran els premiats.

Data: 

Dissabte 10 nov

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
comunicacio@asemcatalunya.com
Organitzador: 
Asem Catalunya