Vols entendre i aplicar la Llei de Protecció de Dades?

El curs és totalment subvencionat i dura 15 hores. Font: NovaDatos
Dimarts, 24/10/2017 fins Divendres, 10/11/2017
(En línia)

Fundesplai organitza un curs en línia de 15 hores per aprofundir en les obligacions de les entitats en relació a la protecció de dades personals.

El 24 d’octubre comença el curs en línia “Vols entendre i aplicar la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD)?”, impulsat per Fundesplai amb l’objectiu de donar a conèixer les obligacions de les entitats sense ànim de lucre en relació a la protecció de dades personals.

El curs, totalment subvencionat, dura 15 hores i s’adreça a persones treballadores en actiu que vulguin aprofundir en la implantació de la protecció de dades a l’entitat i en les maneres de protegir els drets de les persones sòcies, treballadores i usuàries de cada organització. A més, s’ensenyarà a identificar fitxers i distingir els diferents nivells de seguretat.

La temàtica de la formació es divideix en tres blocs. El primer es centra en la normativa reguladora i els àmbits d’aplicació. El segon tractarà sobre els fitxers que contenen dades de caràcter personal, el nivell de seguretat que s’aplica i l’elaboració del document de seguretat. Finalment, es farà menció al dret d’imatge i a les infraccions i sancions.

Per apuntar-se al curs, que acabarà el 10 de novembre, cal fer la preinscripció en línia. Hi ha places per a 50 persones. La formació anirà a càrrec de Caterina Rodríguez, advocada especialitzada en Protecció de Dades Personals i Tecnologies de la Informació.

Més informació:

  • Data: Del 24 d’octubre al 10 de novembre.
  • Lloc: En línia.
  • Organitza: Fundesplai.
  • Preu: Gratuït.
  • Contacte: 93 551 15 33.
Data: 

Dimarts 24 oct

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundesplai.org