Webinar: La cooperació internacional en la ‘Nova normalitat’

L’objectiu de la sessió és explicar els canvis i els reptes de la cooperació sur-sur i triangular en el context de la Covid-19 i post Covid-19 a Iberoamèrica. Font: Unsplash.
Dijous, 16/07/2020
(En línia)

El 16 de juliol, La Lliga Iberoamericana organitza la formació en línia.

El proper dijous 16 de juliol a les 17.30 h, La Lliga Iberoamericana, en col·laboració amb Fundación Esplai, organitza el webinar La cooperació internacional en la ‘Nova normalitat’.

L’objectiu de la sessió és explicar els canvis i els reptes de la cooperació sur-sur i triangular en el context de la Covid-19 i post Covid-19 a Iberoamèrica i l’aportació de la societat.

El webinar activarà un diàleg obert entre les organitzacions de La Lliga, les xarxes d’OSC de la regió i la secretaria general Iberoamericana, per reflexionar i trobar resposta a les diferents qüestions.

La sessió compta amb la participació de Rebeca Gryspan, secretaria general Iberoamericana, Alejandra Solla, directora executiva de La Lliga Iberoamericana i presidenta de la Fundació SES (Argentina) i Núria Valls, presidenta de La Lliga Iberoamericana i directora general de Fundación Esplai.

Per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 16 jul

Hora: 

17:30

Correu electrònic Organitzador: 
laliga@ligaiberoamericana.org
Organitzador: 
La Lliga Iberoamericana