Webinar: 'Protecció solar en l'àmbit escolar'

 Font: Associació espanyola contra el càncer
Dilluns, 23/05/2022
(En línia)

Espai virtual i informatiu que pretén conscienciar sobre les mesures de protecció solar en els centres educatius el dia 23 de maig a les 17h.

El càncer de pell cada vegada és més freqüent entre la població, per aquest motiu és important que tant els nens i nenes com les persones adultes, siguin conscients de la importància de protegir-se del sol fent servir la crema solar. L'Associació espanyola contra el càncer és qui organitza aquest seminari en línia.

El webinar comptarà amb l'expertesa del Dr. Malvehy, director de la Unitat de Càncer de Pell i consultor del Servei de Dermatologia de l'Hospital Clínic i la Dra. Priscila Giavedoni, adjunta del Servei de Dermatologia de l'Hospital Clínic. Les seves ponències tractaran sobre la importància de les intervencions orientades a la protecció solar en l'àmbit escolar i es centraran en l'experiència d'una escola de la ciutat. Per acabar, tal com indica el seu programa, dedicaran els últims vint minuts del seminari per debatre amb les persones que hagin assistit a aquest.

Aquelles persones que vulguin assistir, caldrà que s'incriguin prèviament a través d'aquest enllaç. Per a més informació, podeu contactar per correu electrònic o consultar la informació detallada fent clic aquí.

Data: 

Dilluns 23 Maig

Hora: 

17:00

Organitzador: 
Associació Espanyola Contra el Càncer
Correu electrònic de l'organitzador: 
barcelona@contraelcancer.es