Webinar: Què passa amb els ERTOs en el desconfinament?

L’objectiu de la formació és explicar en quina situació es troben les persones amb un ERTO un cop finalitzat el confinament. Font: Unsplash.
Dijous, 16/07/2020
(En línia)

El 16 de juliol, Coòpolis organitza la sessió en línia.

El proper dijous 16 de juliol a les 10.00 h, Coòpolis organitza el webinar Què passa amb els ERTOs en el desconfinament?

L’objectiu de la formació és explicar en quina situació es troben les persones amb un ERTO un cop finalitzat el confinament. A la sessió s’explicaran les mesures socials en defensa de l’ocupació, així com diferents decrets sobre la comunicació respecte persones treballadores en situació de suspensió del seu contracte de treball o reducció de jornada o que reinicien la seva activitat total o parcialment en situacions de força major.

També es donaran a conèixer les mesures urgents de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària de la Covid-19 i l’evolució de les fases establertes pel Govern. L’equip docent de la formació pertany a la Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya.

El taller tindrà un torn de paraules reservat a resoldre dubtes i consultes i per participar, cal emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 16 jul

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
coopolis@bcn.coop
Organitzador: 
Coòpolis