WordCamp Barcelona 2018

WordCamp
Barcelona
Dijous, 05/07/2018 fins Divendres, 06/07/2018

Aquestes trobades serveixen a la comunitat que hi ha al darrere de WordPress per compartir, ensenyar, aprendre i, sobretot, gaudir.

Les WordCamps són conferències informals que organitzen membres locals de la comunitat WordPress, un programari de codi obert o lliure que utilitzen més de 75 milions de llocs web i blogs per publicar continguts.

Les WordCamps també permeten relacionar-se amb altres persones que es dediquen al disseny i al desenvolupament, amb blocaires, etc.

Com que cada WordCamp depèn de la comunitat local que l’organitza, això fa que siguin esdeveniments únics. L'espai que acollirà la cita dels dies 5 i 6 d'octubre a Barcelona, l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona (Gran Via de les Corts Catalanes, 585), té un aforament de 400 persones, i requereix un ampli equip de voluntaris i voluntàries.

Les tasques que duran a terme seran donar suport en l'atenció a les persones que assisteixin a l'acte, fer que les que fan de ponents es senteixin còmodes, sincronitzar les activitats, resoldre dubtes, etc.

Pots consultar el programa de la WordCamp Barcelona 2018 i reservar les teves entrades, que tenen un preu d'entre 20 i 50 euros.

Data: 

Dijous 05 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Comunitat WordPress Barcelona