Xerrada virtual: ‘Turisme en família, de proximitat i responsable’

Cartell de la xerrada. Font: Espai Consum Responsable
Dimecres, 08/07/2020
(En línia)

L’Espai Consum Responsable inicia el 3r Cicle online d’activitats per promocionar una nova cultura de consum.

L’Espai Consum Responsable ha llançat el 3r Cicle online d’activitats per promocionar una cultura alternativa de consum. Amb l’arribada de l’estiu, el tema principal serà la presa de decisions responsables a l’hora de planificar les vacances. Amb la Covid-19, són nombrosos els reptes i els dubtes que han d’afrontar les famílies per afrontar el període d’estiu amb seguretat i amb criteris de responsabilitat i sostenibilitat.

Dins del 3r Cicle online, se celebraran les sessions ‘Pensa global, viatja local: turisme cooperatiu, de proximitat i sostenible”, amb diverses xerrades i activitats. Una d’aquestes serà la xerrada ‘Turisme en família, de proximitat i responsable’, una sessió on es donaran idees per trobar propostes de turisme aptes per a tots i totes.

Durant la sessió, que se celebrarà el 8 de juliol de 18.30 a 20.00h, participarà Mavi Villatoro de Mammaproof i Max López, de Famílies en Ruta. En aquesta sessió, que es realitzarà de manera telemàtica, no caldrà inscripció prèvia i es podrà accedir a través d'aquest enllaç: http://meet.jit.si/EspaiConsumResponsable

Data: 

Dimecres 08 jul

Hora: 

18:30

Correu electrònic Organitzador: 
espaiconsumresponsable@bcn.cat
Organitzador: 
Espai Consum Responsable