XI BTT Picapedrer de Sant Bartomeu

cartell de l'esdeveniment
Sant Bartomeu del Grau
Dissabte, 31/08/2019

Aquesta cursa solidària recull fons per al Club CAR de l'entitat Sant Tomàs, que ofereix activitats de lleure i esport en entorns propers i comunitaris a persones amb discapacitat intel·lectual.

La XI Cursa BTT Picapedrer de Sant Bartomeu està organitzada pel Club Ciclista Sant Bartomeu del Grau i es fa en el marc de la Festa Major del poble. Compta amb tres modalitats diferents perquè tothom hi pugui participar: una cursa popular de 35 quilòmetres, una de curta de 10 quilòmetres i una d'infantil de 3 quilòmetres.

La cursa de bicicletes tot terreny començarà a les 8.30 hores a la plaça Dr. J. Griera de Sant Bartomeu del Grau. Les inscripcions anticipades es poden fer de manera presencial a l'Ajuntament a un preu de 5 euros per a les persones federades i de 7.50 euros per a les no federades. També es poden fer en línia a un preu de 6 i 8 euros respectivament.

Si es fan el dia de la cursa tenen un preu de 7.50 euros per a les persones federades i de 10 euros per a les no federades, però en aquest cas no es pot assegurar tenir un obsequi.

L'entitat de Sant Tomàs, a més de treballar amb persones amb discapacitat intel·lectual, també ho fa amb d'altres que tenen dificultats en el desenvolupament i amb les seves famílies a la comarca d'Osona per tal de millorar la seva qualitat de vida.

Data: 

Dissabte 31 ag

Hora: 

08:30

Correu electrònic Organitzador: 
-
Organitzador: 
Sant Tomàs