XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya

Cartell de l'esdeveniment
Pineda de Mar
Divendres, 26/04/2019

La localitat de Pineda de Mar tornarà a ser l’epicentre del teatre amateur de Catalunya durant els dies 26, 27 i 28 d’abril.

L'Ajuntament de Pineda de Mar, com a amfitrió, la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya, el Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar i el Departament de Cultura de la Generalitat, conviden a tothom a assistir a la XVII Mostra Nacional de Teatre Amateur de Catalunya, que es presentarà a Barcelona el dijous 11 d'abril, a les 19 h, en roda de premsa.

La Mostra es desenvoluparà a la població maresmenca el cap de setmana que inclou els dies 26, 27 i 28 d'abril, just després de Setmana Santa i de Sant Jordi. Aquesta s'estendrà a molts recintes de Pineda fins arribar a una dotzena, d'entre els quals alguns dels més importants són l'Auditori de Pineda, el Centre Cultural, Can Comas o l'Espai Mèlies-Sala Llorens. La XVII Mostra és una oportunitat per veure una gran varietat dels estils que es poden gaudir dalt d'un escenari (des del musical al drama, passant per la comèdia, la màgia o la poesia).

Data: 

Divendres 26 abr

Hora: 

09:00

Correu electrònic Organitzador: 
ajuntament@pinedademar.cat
Organitzador: 
Ajuntament de Pineda de Mar