XVIII Jornada Anual 'De la salut dels ecosistemes a la salut global'

Avinguda d'arbres en un bosc en representació dels ecosistemes. Font: Pixabay
Barcelona
Dijous, 25/11/2021

El CREAF, la Societat Catalana de Biologia i la Institució Catalana d’Història Natural organitzen, el pròxim 25 de novembre, aquesta jornada científica divulgativa.

Enguany se celebra la divuitena jornada anual del CREAF, la Societat Catalana de Biologia (SCB) i la Institució Catalana d’Història Natural (ICHN), un seguit d'actes científics i divulgatius que se centraran entorn la salut global, el concepte 'one health'. Es recolliran aspectes de recerca i gestió d'un ampli ventall d'ambients naturals (el bosc, el mar, els oceans, l'entorn urbà...) amb la visió de persones d'arreu de Catalunya. Se celebrarà el dijous 25 de novembre, de 9 h a 17 h, a l'Institut d'Estudis Catalans.

L'objectiu principal de la jornada és poder compartir i contrastar punts de vista sobre el paper dels ecosistemes en la salut humana. Els temes que es posaran sobre la taula són: les espècies invasores, el paper dels oceans, els contaminants persistents, la interacció entre ecologia i salut, les zoonosis i un llarg etcètera de conceptes. A la tarda es durà a terme una taula rodona per abordar la temàtica des d'un vessant pràctic. Per a inscriure's cal omplir aquest formulari.

Data: 

Dijous 25 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
CREAF, Societat Catalana de Biologia i la Institució Catalana d’Història Natural
Correu electrònic de l'organitzador: 
a.ramon@creaf.uab.cat