A favor de l'autoproducció d'energia

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

A favor de l'autoproducció d'energia

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Som Energia ha engegat una campanya a favor del lliure ús del sol i de l'autoproducció solar elèctrica. Aposta per "un model energètic més eficient, basat en renovables i en mans de la ciutadania”.

Des de la cooperativa d’energia verda es veu l'autoproducció d'electricitat com una oportunitat per contribuir fàcilment, des de casa, a un canvi de model amb menys impacte ambiental i que ajudi a reduir la dependència fòssil de recursos exteriors.

És per això que Som Energia vol facilitar i donar recolzament als seus socis i sòcies per a que esdevinguin autoproductors i mostrin la voluntat col·lectiva de seguir en el camí cap al model 100% renovable i eficient.

Així, per fer-ho, ofereix una relació de kits d’autoproducció solar elèctrica, amb unes condicions més avantatjoses per als socis i sòcies, gràcies a la col·laboració entre la cooperativa i empreses distribuïdores de kits fotovoltaics per autoconsum.

Per tal de resoldre dubtes i ajudar a valorar quin kit adquirir, ha elaborat també una petita guia orientativa:

La campanya també inclou coordinar-se amb altres entitats que estan emprenent accions en la mateixa direcció i, ahora, oferir formació.

El proper 23 de novembre, inaugurant el II Cicle d'autoformació de socis/es de Som Energia: Emancipació energètica, organitzen la primera jornada "Autoproducció solar i campanya Kits Rebels".

Per més informació, consulteu www.somenergia.coop i la pàgina de la campanya.

Afegeix un comentari nou