Ciberacció de Greenpeace per un nou model energètic

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)
 Font:
Font:

Ciberacció de Greenpeace per un nou model energètic

Autor/a: 
Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya (XVAC)

Resum: 

Greenpeace fa una crida als ciutadans per demanar als candidats a les properes eleccions estatals que apostin per un sistema energètic basat en la eficiència, la intel·ligència i i 100% renovable. Una ciberacció via correu electrònic i twitter.

Augmentar el subministre energètic amb energies renovables fins arribar al 100%, reduir les necessitats d'energia a la meitat i reduir les emissions de CO2 fins arribar a 0. Aquests són els grans reptes que proposta, entre altres, Greenpeace i aquesta és la demanda que conviden a la ciutadania a transmetre per correu electrònic als candidats de les quatre formacions polítiques més votades en les darreres eleccions generals: Alfredo Pérez Rubalcava (PSOE), Mariano Rajoy (PP), Josep Antoni Duran i Lleida (CIU) i Cayo Lara (IU).

També a través de twitter

A més, Greenpeace anima també a demanar públicament als candidats un compromís energètic via el twitter.

informe 3.0 o 0.3?

Greenpeace ha elaborat un informe Energia 3.0 on defensa la viabilitat d'un nou model energètic que permetria a l'any 2050 reduir, gràcies a l'eficiència, la demanda d'energia un 55% respecte el 2007 i arribar a les emissions 0 de C02, amb un estalvi de 200.000 milions d'euros a l'any. Segons Greenpaece, com més ràpida sigui la transició cap el model Energia 3.0, majors seran els beneficis econòmics i ambientals.

Aquesta proposta la podeu consultar a www.debateenergetico.org des d'on podreu escriure als candidats, compatir el model Energia 3.0 a les xarxes socials o descarregar-vos un breu resum de l'informe Energia 3.0 amb les idees clau (també en documenta adjunt).

Si el que voleu és conèixer amb profunditat el model Energia 3.0 i consultar l'informe complert ho podeu fer a www.revolucionenergetica.es (també en document adjunt).

D'altra banda, Amigos de la Tierra, Ecologistas en Acción, Greenpeace, SEO/BirdLife y WWF han elaborat conjuntament el document "Un programa por la tierra. Demandas por una legislatura sostenible", per orientar l'acció del pròxim govern cap a la sostenibilitat (també en document adjunt).

Afegeix un comentari nou