Si sou una entitats sense ànim de lucre, xarxanet.org us ajudarà a tenir una web 2.0 de forma gratuïta.

Les eines del web 2.0 ens faciliten la comunicació i el treball en xarxa. Són eines fàcils d’utilitzar, que permeten incorporar a la nostra plana web vídeos, presentacions, fotografies, fòrums, xarxes socials, etc.

Aquest projecte pretén conduir-vos a que sigueu autosuficients per autogestionar la vostra nova web i alhora estigueu al dia en les comunicacions que ens ofereix Internet.

A través del projecte de Blocs de xarxanet.org us ajudarem a crear-vos un bloc, conduint-vos des d’una formació a distància. En aquesta formació us ensenyarem les diferents eines 2.0 que podeu utilitzar, aprendreu noves formes per comunicar-vos eficientment, i resoldrem els dubtes que tingueu.


El bloc que us proposem construir formarà part del portal blocs.xarxanet.org on d’altres entitats com la vostra aboquen de forma automàtica les seves novetats. Alhora aquest portal està estretament lligat a xarxanet.org, un espai comunitari amb informació dirigida a les entitats catalanes.

El servidor del projecte i la plataforma Wordpress Mu, que s’utilitza per als blocs, són mantinguts per la Generalitat de Catalunya. No us haureu de preocupar de les seves actualitzacions.

El suport tecno-pedagògic que tindreu darrera del vostre bloc intentarà resoldre les necessitats que pugueu tenir.

Com fer-ho?

Per inscriu-vos tant sols cal que us poseu en contacte amb l’equip del projecte.

Telèfon: 93 442 58 67
Correu electrònic: dospuntzero@xarxanet.org
Formularid’assessorament online
A través de l’Skype suport-informatic-xarxanet