Finançament
F Pere Tarrés

Ajudes a la recerca en ictus i lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. La Marató de TV3

La Fundació La Marató de TV3 convoca ajudes per fomentar la recerca científica d'excel·lència sobre aspectes etiològics, patogènics, clínics, terapèutics, epidemiològics, de salut pública i de serveis sanitaris, en l'àmbit de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Convocant: 
Fundació La Marató de TV3
Data de publicació de la convocatòria: 
Dilluns, 13 Febrer, 2017
Termini convocatòria: 
13/02/2017 fins 20/03/2017
Àmbit: 
Salut i Discapacitat
Recerca i Innovació
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Privat
Àmbit geogràfic: 
Nacional

Tipologia dels projectes

  1. Projecte unitari. Aquell que té un sol investigador principal beneficiari.
  2. Projecte coordinat. Aquell que té diferents investigadors principals beneficiaris i, per tant, diferents subprojectes, que actuen representats per un dels beneficiaris i pel centre on desenvolupa la seva recerca, que serà l’interlocutor (investigador principal coordinador) amb la Fundació i canalitzarà amb aquesta les relacions corresponents.

Qui pot presentar sol·licitud?

Poden presentar sol·licituds, com a responsables de l’execució científica i tècnica dels projectes de recerca als quals es refereixen aquestes bases els investigadors que desenvolupin la seva tasca investigadora en centres públics o entitats sense ànim de lucre que disposin de la infraestructura necessària, que estiguin en possessió del títol de doctor, que acreditin una trajectòria d’excel·lència en recerca amb, com a mínim, cinc publicacions rellevants durant els últims cinc anys en el camp de l’ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques i que desenvolupin principalment la seva activitat en l’àmbit territorial previst pels estatuts de la Fundació.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.