Finançament
F Pere Tarrés

Premi de Recerca en Memòria Democràtica 2017

Memorial Democràtic engega una nova edició del Premi de Recerca en Memòria Democràtica que reconeix aquells treballs de recerca que versen sobre el foment de la memòria democràtica als països catalans del 1931 al 1980.

Convocant: 
Memorial Democràtic
Termini convocatòria: 
04/05/2017
Àmbit: 
Educació
Infància, Joventut i Famílies
Recerca i Innovació
Tipus: 
Premi
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Nacional

A qui va dirigit

Als alumnes matriculats en batxillerat en centres educatius ubicats en territori català que hagin elaborat treballs de recerca que tinguin l'objecte assenyalat en la base primera.

Els treballs de recerca hauran de versar sobre algun dels temes següents:

  • Els reptes de la participació en línia: anàlisi de diferents eines i experiències de participació en línia per detectar quins elements fan que siguin més o menys utilitzades per la ciutadania.
  • La incorporació de les iniciatives socials als espais de presa de decisió: anàlisi dels elements que dificulten o faciliten la inclusió d'iniciatives socials a les agendes dels governs, tant des de la perspectiva de les administracions com de les pròpies iniciatives.
  • La participació interna de les organitzacions sense afany de lucre: anàlisi d'entitats i plataformes que han aconseguit dinamitzar la seva participació interna i mobilitzar més agents de la societat civil.
  • La innovació democràtica al món local: anàlisi d'experiències reeixides de participació ciutadana al món local, tant en el disseny com en la gestió de polítiques, serveis, espais o equipaments públics.

Import

L'import per ajut serà d'entre 6.000 € i 12.000 €.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.