Finançament
F Pere Tarrés

Subvencions per a projectes de cooperació internacional al desenvolupament

L’organisme autònom de salut Pública de la Diputació de Girona convoca subvencions a les entitats sense ànim de lucre que hagin realitzat o realitzin projectes de cooperació al desenvolupament.

Convocant: 
Organisme Autònom de Salut Pública de la Diputació de Girona
Data de publicació de la convocatòria: 
Dimecres, 16 Agost, 2017
Termini convocatòria: 
19/08/2017 fins 20/09/2017
Àmbit: 
Participació ciutadana i Polítiques socials
Drets humans i Pau
Educació
Tipus: 
Subvenció
Tipus de finançament: 
Públic
Àmbit geogràfic: 
Local

Serà objecte de subvenció:

  • La promoció del respecte i l’equitat entre les persones, que permetin avançar cap una implementació efectiva de la Declaració Universal dels Drets Humans a partir dels valors de la cultura de la pau.
  • La promoció de la sostenibilitat social, econòmica i ambiental del desenvolupament.
  • La promoció del sentiment de solidaritat i germanor entre els pobles de la terra, especialment aquells que incideixin en persones amb drets vulnerats.

Es prioritzaran aquells projectes que treballen per als drets fonamentals de la vida i el desenvolupament sociocultural de les zones en què s?ubiquen les actuacions, especialment, referides a:

- dret a l’alimentació, l’aigua i la salut

- dret a l’educació

- dret a la participació de la vida social i cultural de la comunitat

Beneficiaris:

  • Les entitats de dret privat que acreditin fefaentment que són entitats sense ànim de lucre amb seu o delegació a les comarques de Girona. Que hagin realitzat o realitzin activitats solidàries i de cooperació al desenvolupament a nivel internacional.
  • Les entitats a què es refereix el paràgraf anterior han d’acreditar que són sense ànim de lucre, i que tenen seu o delegació a les comarques de Girona, mitjançant la presentació de la declaració responsable de vigència de les dades dels estatuts de l’entitat.

CAPTCHA

Aquesta pregunta es per veure si realment ets una persona i no un generador de spam.